Behandling

Behandlingen jeg gir er klassisk massasje. Klassisk massasje består av enkle men effektive grep hvor jeg masserer muskelen for å fjerne spenning, stivhet og anspenthet. Målet med massasjen er at den som blir behandlet skal føle seg avspent etter behandlingen, samtidig å få en lettere kropp å leve med på sikt. Velvære skal stå i fokus slik at den som blir behandlet får en best mulig opplevelse av massasjen. Jeg fokuserer på en avslappet atmosfære i massasjerommet på Langenes.

Massasje til din adresse

SOL_7994Du kan nå kontakte meg for å få massasje hjemme hos deg selv. Hjemmebesøk er inkludert i prisen ved 60 minutters behandlinger. Ved kortere behandling kommer 100 kroner i tillegg til prisen. Eks: 400 kroner for 30 minutters behandling.
Krav: Varmt rom og plass til en massasjebenk. Tilbudet gjelder i Søgne, Kristiansand og omegn.

Massasje i bedrifter

SOL_7952 copyHolder du til i en av bedriftene jeg jobber i? Ikke nøl med å ta kontakt for en time! Du finner mer informasjon om hvilke dager jeg er tilgjengelig på arbeidsplassen. Du kan også kontakte meg direkte: 45432932 / kontakt@martinsmassasje.no.

Egne priser gjelder for bedrifter. Mer informasjon under Bedrifter.

Priser på behandling:

  • 30 minutter massasje – 300 kroner
  • 45 minutter massasje – 400 kroner
  • 60 minutter massasje – 500 kroner
  • 90 minutter massasje – 700 kroner

Jeg tilbyr massasje på Langenes i Søgne, og gjør hjemmebesøk om ønskelig. Hjemmebesøk er inkludert i prisen for 60 minutters behandling. Ved kortere hjemmebehandling blir 100 kroner lagt til for transportkostnad.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å høre mer om hva jeg kan tilby deg i din situasjon, enten du har en skade eller kun ønsker en time med klassisk massasje.